Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

H Πορτογαλία στους δρόμους: «Αλληλεγγύη στην Ελλάδα – Φθάνει ο εκβιασμός»!

Με το σύνθημα «Αλληλεγγύη στην Ελλάδα – Φθάνει ο εκβιασμός» η Πορτογαλία βγαίνει στους δρόμους για να στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση.



Η κεντρική εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τρόικας θα πραγματοποιηθεί έξω από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Λισαβόνα, με το σύνθημα: «Ελλάδα – Πορτογαλία, ο αγώνας είναι διεθνής»!

Ο βασικός άξονας των πρωτοβουλιών διαμορφώνεται στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, τη Λισσαβόνα, το Πόρτο και τη Κόιμπρα, όπου την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι μεγαλύτερες εκδηλώσεις στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup.

Οι ακτιβιστές εναντίον της Τρόικας, της λιτότητας και της αντικοινωνικής και νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ έχουν δώσει ένα δεύτερο ραντεβού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου για να συντονίσουν τον παλμό τους με την πλατεία Συντάγματος. Για τη Κυριακή έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τέσσερις μεγάλες συγκεντρώσεις, στη Λισσαβόνα, το Πόρτο, τη Μπράγκα, το Φάρο και το Πορτιμάο.

Πηγή: http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου