Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«ΣΥΡΙΖΑ και ΟΡΑΜΑ» στον ΣΚΑΪ

♦ Να την πεις συνέντευξη αυτή του Τσίπρα στην Κοσιώνη (γιατί ο Τσίμας ήταν εξαφανισμένος από το στούντιο); Δεν τη λες. Προσπάθησε ο Τσίπρας, αλλά πώς να αντισταθεί στον «χείμαρρο Σία»;

♦ Εξέθετε το πρόγραμμά της, ρωτούσε κι απαντούσε μόνη της. Είχε κατοχή της μπάλας 83%.

♦ Ο Τσίπρας πρόλαβε και είπε μόνο για «ξέφωτο του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι το κόμμα δεν είναι «κομήτης». Βλέπαμε σε πρώτη προβολή τον «Πόλεμο των Αστρων 2» που θα προβληθεί σε λίγες μέρες.

♦ Απάντησε πανεύκολα πάντως. Οι ερωτήσεις που του έγιναν ήταν κατάλληλες για τον «Εκατομμυριούχο». Αν απαντούσες «Μέρκελ», κέρδιζες.


♦ Ετσι, πλάσαρε άνετα το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβερνήσει. Φαίνεται όμως ότι στον ΣΚΑΪ πήγαν να τον τρολάρουν, γιατί αμέσως έπαιξαν κατά τα πρότυπα του «Παράγκα και Οραμα» τη διαφήμιση «ΣΥΡΙΖΑ και ΟΡΑΜΑ».

♦ Η Κοσιώνη είπε ότι την ερεθίζει ο Τσίπρας με όσα λέει. Μετά μίλησε για «εναγκαλισμούς». Ακολούθησε διάλειμμα να ηρεμήσουν όλοι.

♦ Απέρριψαν πάλι οι εισαγγελείς το αίτημα Ρωμανού. Το μόνο που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για την απεργία πείνας, ότι είναι παράνομη και καταχρηστική.

♦ Είναι και δεμένα τα χέρια της κυβέρνησης με αυτή την απεργία. Δεν μπορεί να κηρύξει επιστράτευση.

♦ Παρέμβαση πολιτών έξω από τα σπίτια Παπούλια και Βενιζέλου για το θέμα του Ρωμανού. Ο Βενιζέλος τάχθηκε υπέρ, δεν αντέχει -είπε- απεργία πείνας πάνω από τρεις ώρες.

♦ Ο Παπούλιας απάντησε ότι κανένας δεν τον έχει ενημερώσει ότι συμβαίνει αυτό το θέμα στην Ελλάδα και δεν ξέρει τίποτα, αφού οι τηλεοράσεις δεν αναφέρονται στο θέμα.

♦ Ο Σαμαράς αντέδρασε. Πήγε και είδε στο θέατρο την «Πείνα» του Κνουτ Χάμσουν.

♦ Ο Κικίλιας σκέφτηκε πολύ την πρόταση Αδωνι για εκκαθάριση των Σύρων του Συντάγματος με «ανθρώπινο τρόπο». Αποφάσισε να διωχτούν τα παιδιά από τη Συρία όχι βέβαια από τα άγρια ΜΑΤ, αλλά με ανθρώπινο τρόπο. Από τον Ηρώδη.

♦ Ο Χατζηνικολάου, επειδή είχαν εξαφανιστεί όλοι οι υπουργοί, ξέμεινε στον «Ενικό» με τον Μπέζα και τον Μηλιό. Είπε ένα καλό όμως, που θα το κλέψω. Χαρακτήρισε το Μνημόνιο «Μονιμόνιο». Α, όχι μόνο θάψιμο. Τα καλά να τα λέμε.

♦ Ο Μπαλτάκος έπιασε αμέσως δουλειά. Χθες πέρασε απέναντι στο πεζοδρόμιο 5 γιαγιούλες. Δύο παππούληδες τους βοήθησε να πάρουν από τα ΑΤΜ τη σύνταξη.

♦ Σαμαράς, Βορίδης, Αδωνις του ευχήθηκαν να πάνε όλα ακροδεξιά.

♦ Το βέβαιο είναι ότι ο Μπαλτάκος θα πάει μέσα. Τόσα χρόνια συνεργάτης του Σαμαρά που τον ξέρει με το νι και με το σίγμα, θα τον στείλει μέσα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

♦ Σήμερα θα διαφωνήσω με το πρωτοσέλιδό μας «Χοντρό παιχνίδι για τους 180». Επρεπε να βάλουμε «Χοντρό πακέτο για τους 180».

♦ Τέτοιες συνεντεύξεις, κύριε Αλαφούζο, να βάζεις τον Κυριάκο Θωμαΐδη, να 'χουμε πραγματική συνέντευξη και «Δίκη της Δευτέρας».

♦ Αντε, με το καλό, Αλέξη, και στον Πρετεντέρη. Εδώ θα κολλήσουμε; Ολους τους βλέπουμε, συναντιόμαστε και συνεντευξιαζόμαστε.

♦ Είδα και τον Σταύρο Θεοδωράκη στον Πρετεντέρη μέσα στα μπλε. Λιποθύμησε από τις δύσκολες ερωτήσεις και τον έτρεχαν.

♦ Εχει βγει κόμμα Ποτάμι, Ελιά, Ρίζες. Μόνο «Κουφάλες» δεν έχει βγει ακόμα.

Πηγή: www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου