Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Είμαστε όλοι Έλληνες»: Οι πολίτες του κόσμου στο πλευρό της Ελλάδας – 20 διαδηλώσεις συμπαράστασης σε 15 χώρες

silalitirio 2


Φουντώνει το κύμα συμπαράστασης των πολιτών σε όλο τον κόσμο που θα διαδηλώσουν την Κυριακή σε 20 διαφορετικές διαδηλώσεις σε 15 χώρες.
Πολίτες από την Βρετανία και την Κύπρο έως την Φινλανδία, την Βραζιλία και τις ΗΠΑ θα συμπαρασταθούν στην χώρα μας στο αγώνα για τον τερματισμό της λιτότητατς και ένα δίκαιο διακανονισμό του δυσβάστακτου χρέους που εμποδίζει οποιαδήποτε προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής Οικονομίας.
Τα μηνύματα σε όλες τις σελίδες που έχουν δημιουργηθεί στο facebook για τις διαδηλώσεις συμπαράστασης είναι συγκινητικά.
Το εντυπωσιακό είναι είναι ότι στην Πορτογαλία θα πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις σε 4 μεγάλες πόλεις ενώ διαδηλώσεις διοργανώνονται ακόμη και στην μακρινή Βραζιλία.
Ξεχωρίσαμε την αφίσα που έχουν ανεβάσει στην σελίδα στο facebook οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου στην Βραζιλία όπου η Άνγελα Μέρκελ λέει στους Έλληνες: Αναγνωρίζω το δικαίωμά σας να ψηφίζετε αρκει όμως να ψηφίζετε… «σωστά»!


merkel 44


Στις ΗΠΑ η διαδήλωση συμπαράστασης διοργνώνεται έξω από τα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον ΟΗΕ και στο κεντρικό σύνθημα είναι: «Ανάσα αξιοπρέπειας – Στεκόμαστε στο πλευρό της Ελλήνων».
Δείτε στον χάρτη όλες τις χώρες όπου θα γίνουν διαδηλώσεις συμπαράστασης: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zT6Kb4WezFQA.kLAUyEABfmRg

Πηγή: www.views.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου