Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Είναι δύσκολο να σε αγαπάει ο μαλάκας»… Σαμαράς


caricature-charlie-hebdo-c-est-dur-d-etre-aime-par-des-cons_5183465

Εκτενείς αναφορές και σκληρά σχόλια για την απάνθρωπη προσπάθεια του Α.Σαμαρά να εκμεταλλευτεί τον άδικο χαμό 12 ανθρώπων στο Παρίσι, φιλοξενούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Γαλλίας.
Το περιοδικό L’Express παραφράζει ένα σκίτσο από το Charlie Hebdo με την φράση «C’est dur d’être soutenu par des cons – Είναι δύσκολο να σε στηρίζουν οι μαλάκες» για να σχολιάσει τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος προσπάθησε να συνδέσει την τρομοκρατική επίθεση με τους μετανάστες και την πολιτική της αντιπολίτευσης.
Το περιοδικό εξηγεί ότι «εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την τραγωδία για να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους».

«Ο Σαμαράς χρησιμοποιεί σαν εργαλείο το Charlie Hebdo» αναφέρει σε τίτλο η εφημερίδα Figaro απηχώντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε και στον ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση του απερχόμενου πρωθυπουργού
https://twitter.com/Nniina_/status/552959568842883073/photo/1
Οι δηλώσεις του Σαμαρά και αρκετών ακόμη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έχουν προκαλέσει οργή και στην ελληνική κοινότητα του Παρισιού. Μιλώντας στο info-war.gr Έλληνες που ζουν για χρόνια στο Παρίσι εξέφραζαν τον αποτροπιασμό τους κάνοντας λόγο για «κτηνώδη» συμπεριφορά.
Από πολύ νωρίς κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και μηνύματα Ελλήνων χρηστών τα οποία ζητάνε συγγνώμη από το γαλλικό λαό για τη στάση του ακροδεξιού, όπως λένε, πολιτικού

https://twitter.com/LemeTinAlithia/status/553151751155888128/photo/1

 Πηγή: info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου