Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Το Πρώτο Θέμα θεωρεί ηλίθιους τους αναγνώστες του

Η πρωτοσέλιδη αποκάλυψη-μούφα...

Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως η καλή εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη παίζει πολιτικά παίγνια ώστε να δημιουργεί εντυπώσεις καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως, απλώς, κοροϊδεύει τους αναγνώστες της.

Δώστε βάση για να καταλάβετε. Διαβάζουμε στην πρώτη σελίδα το εξής: «Όταν ο Φλαμπουράρης συνάντησε τη Λάτση». Χωρίς τίποτε άλλο, παραπέμποντάς μας στις σελίδες 36-39 (τετρασέλιδο!) για το ρεπορτάζ. Ωπ, λέμε, εδώ υπάρχει θέμα. Ο Υπουργός Επικρατείας, ο μέντορας του Αλέξη Τσίπρα, συναντήθηκε με μία από τις πιο ισχυρές εφοπλιστικές οικογένειες. Από μόνο του μέγιστο ζήτημα. Ειδικά αν αυτή η συνάντηση έγινε στα... μουλωχτά - πρώτο το... Πρώτο Θέμα προχωρούσε στην αποκάλυψη.

Αγοράζουμε την εφημερίδα για το δημοσιογραφικό... «λαβράκι» αλλά, οποία έκπληξη (λέμε τώρα), όλο το επίμαχο τετρασέλιδο αναφέρεται σε ένα παντελώς άσχετο γεγονός, στο νέο... γάμο του Σταύρου Ξαρχάκου. Απλώς ο Αλέκος Φλαμπουράρης, όπως και η γιαγιά Εριέττα Λάτση (η γυναίκα του θρυλικού μπάρμπα Γιάννη), ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου! Δεν ξέρουμε καν αν μίλησαν.

Αυτή ήταν λοιπόν η διαβόητη συνάντηση Φλαμπουράρη-Λάτση. Μην μου πείτε πως δεν είναι σαν να φτύνει κατάμουτρα τους αναγνώστες του, το Πρώτο Θέμα; Αυτούς που δίνουν τέσσερα ευρώ για να πάρουν τα κουπόνια του, συγγνώμη, να διαβάσουν τα ρεπορτάζ του ήθελα να πω.

Κάποιοι θα το έλεγαν και δημοσιογραφία της φτήνιας, αλλά έχει κάνει άλλα κι άλλα η καλή εφημερίδα, ακόμα χειρότερα. Αυτό είναι πταισματάκι.

Πηγή: www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου